Hallo!
Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website. Medisch voetencentrum Spakenburg is het adres voor een professionele voetverzorging, ter preventie of als ontspanningsmomentje.
Producten
Sport energy

De energy kniekousen geven langeafstandslopers extra uithoudingsvermogen. Door de verbeterde doorbloeding kan het weefsel beter van voedingsstoffen worden voorzien en kunnen de spieren sneller regeneren, zodat het prestatievermogen verhoogd wordt.

Nordic walking en joggen zijn trendsporten van deze tijd. Ze hebben een positief effect op onze gezondheid en helpen stress te verminderen. 

Kniekous panty

Gilofa kniekous 70/140/280 den.
Kniekous met een extra brede, niet insnoerende, boord
Verrassend transparant met vesterkte teen en hiel.

FungiCheck

De verzorgingsproducten ondersteunen een effectieve behandeling.

Alle producten zijn dermatologisch getest en kunnen gebruikt worden door kinderen en diabetici.

HFL biedt een perfect product tegen schimmelinfecties zoals Mycose nagels, Huidschimmel of zwemmerseczeem. Uniek doordat het door de huid heengaat en de matrix van de nagel behandeld.

Gezien het feit dat een schimmel nogal eens verward word met andere nagelaandoeningen bieden wij de zogenaamdeHFL FungiCheck aan. Op basis van het resultaat van deze test kunnen we samen met u een behandelplan opstellen.

Voor meer informatie over de producten van HFL kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Wij bieden een volledige lijn op het gebied van compressie en steunkousen. Dit is geen medische lijn en word niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Lichamelijke beweging is het beste middel om beenklachten te voorkomen. De werking van de spieren ondersteunt de bloedsomloop en zorgt ervoor dat je benen in goede conditie blijven. In onze moderne maatschappij komt het echter maar al te vaak voor dat we een groot deel van de dag staand, of juist zittend moeten doorbrengen. Eén op de drie volwassenen heeft dan ook te maken met een vorm van spataderen. Doordat de steunkousen van Gilofa zorgen voor een goede doorbloeding helpen ze spataderen te voorkomen.
Ook op langere vlieg-auto- of treinreizen revitaliseert gilofa de benen en helpt niet alleen mensen die veel voor zaken op reis zijn, maar ook vakantiereizigers om de gevaren van een reistrombose te voorkomen. Bovendien zitten steunkousen van gilofa comfortabel en zijn de modern en zeer modebewust uitgevoerd.

De speciale breitechniek zorgt ervoor dat de druk van de kous op het been van beneden
naar boven geleidelijk afneemt.

Dit bevordert de terugstroom van het bloed naar het hart en vermindert zo de kans op het ontstaan van spataderen. Daarnaast neemt het gevoel van zware vermoeide benen en een kriebelig gevoel af door de positieve werking van de kousen op de bloedvaten.

Ook bied gilofa een speciale sportlijn.

Voor meer informatie over deze lijn kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Online afspraken
Maak direct een afspraak via de website, bij de medewerker naar uw keuze. En beschikbaar op elk apparaat.
Ga naar afspraken

Lieve klanten,

Waar we nadrukkelijk niet op hoopten is toch waarheid geworden: een nieuwe zware Lock down is een feit. Mark Rutte kondigde op maandagavond 14 december aan dat contactberoepen weer op slot gaan vanaf 15 december 2020 t/m 19 januari 2021. Pedicurepraktijken moeten dus helaas opnieuw sluiten, zo ook het Medisch Voetencentrum Spakenburg.

Wij verrichten uitsluitend medisch noodzakelijke behandelingen en doen dit op afspraak.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat door het uitvoeren van medisch noodzakelijke voetzorg complicaties bij de cliënt kunnen worden voorkomen, waardoor de eerste- en tweedelijnszorg niet extra worden belast.

Wanneer is er sprake van medisch noodzakelijke voetzorg?

  1. Een ingroeiende nagel of traumanagel die zonder behandeling risico heeft op ontsteken.
  2. Een likdoorn die zonder behandeling dreigt te gaan ontsteken.
  3. Eelt of kloven waarbij zonder behandeling verhoogd risico is op onderhuidse bloedingen of ulcus.
  4. Open kloven bij personen met risicovoeten (diabetes mellitus, vaatlijden, reumatische aandoeningen, kanker, neurologische aandoeningen).
  5. Een achterliggende aandoening* waarbij het risico op complicaties aanwezig is als er geen behandeling zal plaatsvinden. 
  6. Een hypertrofische nagel die als gevolg van extreme dikte in de huid drukt en zonder behandeling zal leiden tot een ontsteking. 
  7. Voetzorg bij personen met diabetes mellitus en zorgprofiel 3 en 4.

voor vragen en advies kunt u bellen met onze mobiele nummers.

Marian     06-20499460

Margreet  06-23558112

Marrie      06-18290662

Dit jaar hebben wij
5
Medewerkers
5
Behandelingen
7
Afspraken
19
Reserveringen