Hallo!
Leuk dat u een kijkje komt nemen op onze website. Medisch voetencentrum Spakenburg is het adres voor een professionele voetverzorging, ter preventie of als ontspanningsmomentje.
Online afspraken
Maak direct een afspraak via de website, bij de medewerker naar uw keuze. En beschikbaar op elk apparaat.
Ga naar afspraken

Wij vinden het belangrijk dat u zo goed en snel mogelijk geholpen wordt met persoonlijke aandacht. Wij bieden keuze uit verschillende soorten behandelingen, deze kunt u vinden onder het kopje behandelingen. Alle drie de praktijken zijn opgenomen in het kwaliteitsregister voor pedicures van Procert en aangesloten bij onze brancheorganisatie Provoet. Zo werken wij met een aparte desinfectieruimte, in alle drie de salons een apart ventilatiesysteem dat besmetting door de lucht met micro-organismen voorkomt. Dit is vooral belangrijk voor de groep mensen die door ziekte/handicap extra vatbaar zijn voor besmetting.

Wij bieden een volledige lijn op het gebied van compressie en steunkousen en werken met de productlijn van HFL Laboratories. Voor informatie klik op het kopje producten. Alle producten zijn te verkrijgen in ons medisch voetencentrum. Kom vrijblijvend langs voor advies op maat bij ons in het voetencentrum of Maak online een afspraak.

Klik hier voor alle informatie omtrent Corona.

Dit jaar hebben wij
5
Medewerkers
5
Behandelingen
0
Afspraken
3
Reserveringen